Retio by Zignifikant

Retio by Zignifikant

CASERetio by Zignifikant er en succesfuld virksomhed i vækst. Deres dedikerede medarbejdere tilbyder digital bogføring, ekstern CFO, leje af en bogholder og administration af løn. De skræddersyer bogføringsløsninger, der passer præcis til kundens behov, så det bliver nemt, enkelt og mere effektivt.


 

Retio by Zignifikant har fokus på deres medarbejderes trivsel. Derfor prioriterede de at afsætte en hel dag til at lære om mental sundhed og dermed blive klogere på, hvordan de kunne opnå friske og skarpe medarbejdere gennem hele arbejdsdagen.FORLØBEn hel workshopdag for alle medarbejder i Retio by Zignifikant.


RESULTATERMedarbejderne har gennem workshopdagen fået helt konkrete værktøjer til at arbejde med:  • Hvad mental sundhed består af samt hvordan vi forebygger vores mentale sundhed individuelt og som organisation.
  • Hvordan de arbejder fokuseret og træner sin koncentration.
  • Hvordan de tager hjernepauser og genoplader batterierne.
  • Hvordan de tanker op på energikontoen og bruger sin mentale energi hensigtsmæssigt.
  • Hvordan de skaber indre ro i stærk følelsespåvirkning.
  • Hvordan de tyder kroppens intelligente signaler, spotter ubalance og genskaber din personlige balance.
  • Hvordan de justerer deres kapacitetshjul og skaber mere work-life-balance.
  • Hvordan de designer deres daglige balancerytmer, som vedligeholder og genopretter deres mentale sundhed og personlige balance.”Workshoppen har hjulpet os med at sætte fokus på pauser i dagligdagen. På at få skabt rum og muligheder for "Mellemtider", der gør at hjernen er skarpere, når den vender tilbage til arbejdet igen.”

 

”Workshoppen hjalp os med at få et fælles sprog og reference ramme for, hvad der var "sundt" for os hver især, og hvordan vi kunne blive klogere på hinanden.”

 

”Jeg har efter workshoppen haft meget fokus på, hvad det er, der giver mig energi og gør mig "mental sund", og hvordan jeg får skabt rum til det i min hverdag, og hvordan jeg prioriterer det. Både privat, men også arbejdsrelateret.”RETIO BY ZIGNIFIKANT'S ANBEFALING”Joan skaber et trygt og nede-på-jorden rum til workshoppen, hvor alle medarbejdere kan være med på hver deres "niveau". Jeg vil klart anbefale hende, hvis I gerne vil have fokus på, hvordan jeres organisation sætter fokus på medarbejdernes mentale trivsel.”REFERENCEMia Svenstrup

Kommunikationschef i Retio by Zignifikant


SE ANDRE CASES

MENTAL SUNDHED I GEV

Chefteamet i GEV ville skabe en attraktiv arbejdsplads og har gennem uddannelsesforløbet som mentale sundhedsambassadører, fået en mental sundhedsværktøjskasse fyldt med konkrete nøgleværktøjer til at forbygge og styrke mental sundhed i deres organisation.

PEOPLE IN SPORT

People in Sport ønskede at styrke medarbejdernes kompetencer i at være nærværende og til stede i nuet, at finde balancen mellem at være drivkraftig og restituere og at være i stand til at bruge hjernens kapacitet og mentale energi optimalt. Alt sammen for at give medarbejderne mulighed for at udnytte sit fulde potentiale.

VIL DU VIDE MEREKontakt mig for en uforpligtende snak om, hvordan I kan få et skræddersyet
udviklingsforløb til netop jeres behov og ønsker.