2024 Challenge - Hold fri, når du har fri

03.01.2024


2024 CHALLENGEØnsker du at forvandle dit 2024 til et år med mere overskud og mentalt velvære? Så tag udfordringen op og implementér dette simple, men magtfulde råd.

 

Dog skal jeg advare dig! Det er både det letteste og det sværeste at gøre på én gang. Er du klar? Her er det:

 

HOLD FRI, NÅR DU HAR FRI!2024 CHALLENGEØnsker du at forvandle dit 2024 til et år med mere overskud og mentalt velvære? Så tag udfordringen op og implementér dette simple, men magtfulde råd.


 

Dog skal jeg advare dig! Det er både det letteste og det sværeste at gøre på én gang. Er du klar? Her er det:


 

HOLD FRI, NÅR DU HAR FRI!


 

Du tænker måske; er det så simpelt? Men det er faktisk langt mere udfordrende end det lyder. Prøv at lægge mærke til, hvor ofte du, når du har fri, alligevel tjekker din mail, er mentalt optaget af arbejdsopgaver eller ubevidst scroller igennem sociale medier uden et egentlig formål. Det sker ofte som en vane, og det stjæler dit nærvær og fokus og kan efterlade dig mere træt og energiforladt.

 


Forsøg i stedet at praktisere nærvær, uanset hvor du befinder dig; vær til stede for dig selv og dem, du er sammen med. Du kan endda sætte en intention for, hvad du ønsker at fokusere på i din fritid. Vælg noget meningsfuldt, der giver dig energi eller lader dig op. Grundtanken er at træffe bevidste beslutninger om, hvordan du vil bruge din dyrebare fritid.


 

For eksempel; i stedet for at lade tankerne blive opslugt af arbejdsrelaterede ting eller ligegyldige sociale medier-input, kan du engagere dig fuldt ud i en hobby, gå ud i naturen, genoplad dine mentale batterier eller tilbring kvalitetstid med familie og venner. På dén måde vælger du bevidst at være til stede i nuet og få mest muligt ud af din fritid.


 

Tag det første skridt i retning af et mere balanceret liv i 2024. Del dine intentioner for din fritid med en ven eller familiemedlem, og anbefal dem at gøre det samme🌿💫

 

 


#morbergbreathe #mentalsundhed #2024Challenge #HoldFriNårDuHarFri

MERE INSPIRATION