Q8 Lederudvikling

Q8 LEDERUDVIKLING

CASEQ8 er en af Skandinaviens største brændstof- og energivirksomheder med omkring 1.000 servicestationer for både personbiler og tung trafik. I Danmark alene driver de mere end 240 servicestationer. Deres primære aktivitet er at forsyne bilister med et bredt udvalg af både traditionelle og bæredygtige brændstoffer, biltilbehør og ikke mindst et stort udvalg af mad og drikke på farten.

 

Det er afgørende for dem, at deres forretningschefer besidder solid faglig kompetence, så de fortsat kan drive deres servicestationer med høj kvalitet og et bæredygtigt perspektiv, alt imens de opretholder et højt serviceniveau og konkurrencedygtige priser.

 

Derfor valgte Q8 at samarbejde med Morberg Breathe for at dygtiggøre deres forretningschefer inden for forretningsudvikling og personligt lederskab.FORLØBGennem flere år har Morberg Breathe leveret forskellige skræddersyede uddannelsesforløb til Q8. Det har bl.a. været inden for lederudvikling og personlig performance samt individuelle lederudviklings- og mentorforløb.


RESULTATERGennem udviklingsforløbene med Morberg Breathe fik Q8’s ledere og forretningschefer redskaber til at styrke deres ledelsesrolle inden for: • Strategisk forretningsudvikling.
 • At målsætte og prioritere indsatser ud fra strategiske ansvarsområder, så de effektivt kunne balancere mellem drift og udvikling.

 • At skabe en stærk sammenhæng mellem medarbejdernes indsatser på de enkelte servicestationer og Q8's overordnede strategiske mål.

 • Indirekte ledelse, som udover at lede egne medarbejdere, også betyder indirekte at lede opad (egen chef) og henad (lederkolleger) på tværs af organisationen.
 • Fremme synergieffekter inden for Q8’s organisation som helhed.

 • Udarbejde individuelle udviklingsplaner til deres ledere og medarbejdere, for at styrke den enkelte leder og medarbejders udvikling, på servicestationerne.

 • Opbygge en dybere forståelse for forskellige persontyper og de dynamikker der eksisterer inden for et team, så de nemmere kunne identificere styrker, udfordringer og udviklingspotentiale hos medarbejderne.

 • At kommunikere og involvere på en tryg og motiverende måde, med respekt for diversiteten af forskellige persontyper, for at opnå en høj grad af forståelse, mening og udvikling hos medarbejderne.

 • At skabe en kultur med højt ansvar, ejerskab, commitment og lysten til at være medansvarlig for egen og andres udvikling og ikke mindst bidrage til fællesskabet.

 • Forbedre egen effektivitet ved styrket fokus og overblik.
 • Skarp prioritering og fordeling af tid mellem ledelse og egne opgaver.
 • At opnå en stærk personlig balance med en høj grad af mental sundhed.
 • At give hjernen de bedste arbejdsbetingelser.
Q8'S ANBEFALINGER”I Q8 har vi gennem en årrække haft fornøjelsen af at samarbejde med Joan. Sammen med Joan har vi både arbejdet med holduddannelser og individuelle sparingsforløb og begge dele har været i høj kurs blandt vores ledere. Joan har en evne til at skabe et trygt rum, en anderledes nærhed både til hende som underviser, men også til sig selv som kursist.”

 

”På forløb med Joan kommer bare man lidt dybere end ved andre lederkurser.”

 

”Joan har ved individuelle sparingsforløb formået at ramme kursisten der hvor behovet har været størst og favner både tunge og mere uerfarne ledere.”

 

”Jeg kan varmt anbefale Joan, både i samarbejdet bag kulissen og som en fantastisk underviser der er yderst vellidt af alle i vores organisation.”REFERENCEKathrine Hindsig

Retail Training Manager i Q8


SE ANDRE CASES

LEDERUDDANNELSE

Lederteamet i EverRest har gennemgået Morberg Breathe's 1-årige lederuddannelse "Bevidst Ledelse".


Lederuddannelsen er skræddersyet til EverRest og tilpasset et lederteam, der dagligt skal navigere i mange forandringer, stort arbejdspres og øget kompleksitet.

LEDERUDVIKLING I GEV

Leif var Drifts- og Projektchef hos GEV med ansvar for en del medarbejdere. I et 

individuelt lederudviklingsforløb arbejdede Leif med konkrete lederværktøjer til at styrke hans personlige lederskab og derigennem skabe bedre resultater gennem sine medarbejdere. 

VIL DU VIDE MEREKontakt mig for en uforpligtende snak om, hvordan I kan få et skræddersyet
udviklingsforløb til netop jeres behov og ønsker.