Referencer

REFERENCER

DE BEDSTE ANBEFALINGER ER

DET KUNDERNE SIGERHer er et udpluk af de virksomheder og organisationer jeg har samarbejdet med samt udtalelser og cases fra specifikke udviklingsforløb og foredrag. 

På forløb med Joan kommer bare man lidt dybere end ved andre lederkurser.


Joan har formået at ramme kursisten der, hvor behovet har været størst og favner både tunge og mere uerfarne ledere.


I Q8 har vi gennem en årrække haft fornøjelsen af at samarbejde med Joan.


Vi har både arbejdet med holduddannelser og individuelle sparingsforløb og begge dele har været i høj kurs blandt vores ledere.

 

Jeg kan varmt anbefale Joan, både i samarbejdet bag kulissen og som en fantastisk underviser der er yderst vellidt af alle i vores organisation.


Kathrine Hindsig

RetailTraining Manager i Q8

"

Noget meget vigtigt jeg har fået ud af forløbet med Joan, er bevidstheden om at min ledelse ikke kun er rettet mod mine medarbejdere men også mod mine leder-kollegaer og direktøren.


Jeg har personligt fået et bedre overblik over mine opgaver, og er mere bevidst om at ledelse tager tid.


Det virkede godt at vi undervejs kunne tage fat på aktuelle udfordringer og inddrage lederværktøjerne i den daglige ledelse.


Jeg har været meget glad for lederudviklingsforløbet med Joan.
Leif Jørgensen

Drift- og projektchef i GEV

"

Det har altså været en fed proces, og du har fanget os på den gode måde, Joan.


Vi har alle fået noget med os, som vi kan bruge, dels i vores arbejdsliv, men også privat som dem vi er.


Alt sammen givende og lærerigt for alle ansatte i hele people in sport og Connect.


Vi havde et super spændende og inspirerende forløb med Joan


Presence in the moment forløbet var over 4 seancer, hvor vi trænede teknikker til at give hjernen de bedste arbejdsbetignelser. Bevidst nærvær, zoom, mellemtider (hjernepauser) og meget mere.


Michael Hansen

Partner i People in Sport

"

CASESEksempler på cases, hvor jeg har hjulpet virksomheder og organisationer med at styrke og udvikle deres ledere og medarbejdere til at drive fremtidens ambitiøse, resultatskabende og mentalt sunde organisationer. 

LEDERUDVIKLING I Q8

Q8 ønskede at dygtiggøre deres forretningschefer inden for forretnings-udvikling og personligt lederskab, for at drive deres servicestationer med høj kvalitet og service med fokus på bæredygtighed og konkurrencedygtighed. De valgte et samarbejde Morberg Breathe, fordi ”Joan formår at ramme kursisten der hvor behovet er størst og favner både tunge og mere uerfarne ledere”.

PEOPLE IN SPORT

People in Sport ønskede at styrke medarbejdernes kompetencer i at være nærværende og til stede i nuet, at finde balancen mellem at være drivkraftig og restituere og at være i stand til at bruge hjernens kapacitet og mentale energi optimalt. Alt sammen for at give medarbejderne mulighed for at udnytte sit fulde potentiale.

MENTAL SUNDHED I GEV

Chefteamet i GEV ville skabe en attraktiv arbejdsplads og har gennem uddannelsesforløbet som mentale sundhedsambassadører, fået en mental sundhedsværktøjskasse fyldt med konkrete nøgleværktøjer til at forbygge og styrke mental sundhed i deres organisation.

FOREDRAG

EGN er Danmarks største ledernetværk og Morberg Breathe har gennem flere år bidraget med inspirerende og involverende foredrag og workshop for flere af EGN's faglige netværksgrupper om emner som fx forandringsledelse, neuroscience leadership, mental sundhed og psykologisk tryghed.

MENTAL SUNDHED

Retio by Zignifikant har fokus på deres medarbejderes trivsel. Derfor prioriterede de at afsætte en hel dag til at lære om mental sundhed og dermed blive klogere på, hvordan de kunne opnå friske og skarpe medarbejdere gennem hele arbejdsdagen.

TOPTRÆNER UDDANNELSE

Søren Hansen er Cheftræner i TTH og hans arbejde kræver, at han kan håndtere et stort præstationspres fra alle sider. Det er ham, der holdes ansvarlig for at opnå de forventede mål og resultater. Læs her, hvordan han har fået mere overskud og energi og er blevet tydeligere som leder/træner efter et individuelt uddannelsesforløb hos Morberg Breathe.

LEDERUDDANNELSE

Lederteamet i EverRest har gennemgået Morberg Breathe's 1-årige lederuddannelse "Bevidst Ledelse".


Lederuddannelsen er skræddersyet til EverRest og tilpasset et lederteam, der dagligt skal navigere i mange forandringer, stort arbejdspres og øget kompleksitet.

LEDERUDVIKLING I GEV

Leif var Drifts- og Projektchef hos GEV med ansvar for en del medarbejdere. I et 

individuelt lederudviklingsforløb arbejdede Leif med konkrete lederværktøjer til at styrke hans personlige lederskab og derigennem skabe bedre resultater gennem sine medarbejdere. 

PLEJE- OG SENIORSERVICE

Mette Rohde, afdelingschef for Pleje- og Seniorservice I Vesthimmerlands Kommune, ønskede at forbedre ledernes arbejdsmiljø. Derfor satte vi, på en workshop, fokus på at forebygge og styrke afdelingsledernes mentale sundhed og udvikle kompetencer til at lede sig selv i balance og samtidig være i stand til at understøtte og forankre mental sundhed i hele Pleje- og Seniorservicesektoren.

TEKNOLOGISK INSTITUT

Teknologisk Institut sætter Mental Sundhed på agendaen for danske fødevarevirksomheder.

 

Morberg Breathe blev valgt til at holde ”et blødt indlæg" på det årlige 2-dages HACCP-erfamøde, for at give kvalitetsansvarlige i de danske fødevarevirksomheder bedre forudsætninger for at navigere i en hverdag med mange forandringer, øget kompleksitet og stort arbejdspres.