Persondatapolitik

PERSONDATAPOLITIK

KONTAKT JOAN@MORBERGBREATHE.DK HVIS DER ER YDERLIGE SPØRGSMÅL ELLER KOMMENTARER

Jeg er forpligtet til at beskytte ​​mine kunders, leverandørers og partneres data, herunder personoplysninger. Jeg arbejder derfor løbende på at sikre overholdelse af gældende databeskyttelseslovgivning, herunder Generaldirektoratet for Databeskyttelse (GDPR).


KUNDER, LEVERANDØRER OG PARTNERE

Jeg indsamler kun personoplysninger, der er nødvendige for de aftalte formål.  Generelt er der kun tale om generelle – ikke-følsomme – personlige data, herunder navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse. Derudover indsamler jeg data om mine kunder samt mine kunders ledelsesmæssige forhold med henblik på generel kundekontakt og administration.


BESØGENDE PÅ MORBERGBREATHE.DK OG MODTAGERE AF NYHEDSBREV

Jeg behandler personoplysninger, hvis en registrering til nyhedsbrev indsendes via min hjemmeside.


TREDJEPARTER, DER LEVERER VARER ELLER TJENESTEYDELSER

Jeg bruger tredjeparter, såsom underleverandører, i forbindelse med levering af mine tjenester som fx nyhedsbrev-system og faktureringssystem. Sådanne tredjeparter kan få adgang til personoplysninger, så de kan levere den aftalte tjeneste. Gennemførelsen indgår i databeskyttelsesaftaler, der er nødvendige for at sikre, at der er sikkerhed for at beskytte data og overholde mine databeskyttelsesforpligtelser.


DEN REGISTREREDES RETTIGHEDER

Dataene gemmes, så længe de er relevante eller indtil den registrerede anmoder om sletning af dataene.  For yderligere oplysninger om dine rettigheder som registrerede henvises til Datatilsynets hjemmeside, hvor du finder yderligere retningslinjer.


KONTAKT

Kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål eller kommentarer, ønsker dine data slettet eller andet.


Morberg Breathe
8230 Åbyhøj
CVR: 40268871
Telefon: 28550635
Mail: joan@morbergbreathe.dk