Brenntag Nordic - mental sundhed

Brenntag Nordic

CASEBrenntag Nordic sætter Hjernepauser og Åndedrættets Power på agendaen til deres årlige Safety Day.Brenntag er den globale markedsleder indenfor distribution af kemikalier og ingredienser. De har en central rolle med at forbinde kunder med leverandører fra den kemiske industri. Brenntag har mere end 17.700 medarbejdere på verdensplan og driver et supply-chain netværk med mere end 600 lokaliteter i 72 lande. Brenntag Nordic har i mange år haft fokus på at forankre bæredygtighed i deres organisation.

 


I forbindelse med Brenntag Nordic's årlige Safety Day, blev Morberg Breathe i år inviteret inden for, for at sætte fokus på, hvordan ledere og medarbejdere kan bruge både hjernepauser og åndedrættets power til at forebygge og styrke deres mentale sundhed.FORLØBI 2024, på Brenntag Nordic's årlige Safety Dag, blev Morberg Breathe inviteret inden for, for at sætte fokus på, hvordan ledere og medarbejdere kan bruge både hjernepauser og åndedrættets power til at forebygge og styrke deres mentale sundhed. Workshoppen blev afholdt for 3 hold af virksomhedens ledere og medarbejdere. 


RESULTATERPå de enkelte workshophold, arbejdede ledere og medarbejdere praksisnært og konkret med at:  • Få overskud til at navigere i mange forandringer, øget kompleksitet og stort arbejdspres.

  • Lære hvordan du trækker vejret optimalt, da 90 % af vores energi kommer fra måden vi trækker vejret på.

  • Trække vejret dybt og roligt og opnå de mange effekter, det giver.

  • Lære hvordan du tager hjernepauser og forbedrer både kvalitet, præstationer og ikke mindst din mentale sundhed.
REFERENCEChristina Vitting

HR Manager DK and HR Business Partner NO i Brenntag Nordic


SE ANDRE CASES

MENTAL SUNDHED I GEV

Chefteamet i GEV ville skabe en attraktiv arbejdsplads og har gennem uddannelsesforløbet som mentale sundhedsambassadører, fået en mental sundhedsværktøjskasse fyldt med konkrete nøgleværktøjer til at forbygge og styrke mental sundhed i deres organisation.

PLEJE- OG SENIORSERVICE

Mette Rohde, afdelingschef for Pleje- og Seniorservice I Vesthimmerlands Kommune, ønskede at forbedre ledernes arbejdsmiljø. Derfor satte vi, på en workshop, fokus på at forebygge og styrke afdelingsledernes mentale sundhed og udvikle kompetencer til at lede sig selv i balance og samtidig være i stand til at understøtte og forankre mental sundhed i hele Pleje- og Seniorservicesektoren.

VIL DU VIDE MEREKontakt mig for en uforpligtende snak om, hvordan I kan få et skræddersyet
udviklingsforløb til netop jeres behov og ønsker.