Foredrag

FOREDRAG

ref_nkt10
ref_gev
ref_kas
ref_lego
ref_ol

1 - 2 TIMER

TILPASSET JER

DANSK // ENGELSK

FÅ INSPIRATION MED ET INVOLVERENDE FOREDRAG




Kan et foredrag egentlig gøre en forskel? Ja, det kan det, hvis foredragsholderen formår at være inspirerende, involverende og god til at give enkle og konkrete værktøjer med, som deltagerne selv kan implementere i deres arbejdsliv.


Derfor har netop det topprioritet, uanset emnet, når jeg holder foredrag. 


Nedenfor kan du blive inspireret af nogle at de temaer, der kan komme i spil. Mine foredrag tilpasses altid jeres behov. 


Kontakt mig for en uforpligtende snak om,

hvordan et foredrag hos jer kan se ud.

Mental sundhed bliver i højere og højere grad en konkurrenceparameter for erhvervslivet, da organisationens samlede styrke afhænger af individets personlige balance.


Potentialet til at være idérig, kreativ og visionær - og til at løse problemer og udfordringer - styrkes når ledere og medarbejdere har en høj grad af mental sundhed og lever i balance. Det står dog i skærende kontrast til den stress og udbrændthed vi oplever i dag blandt ledere og medarbejdere.


En mental sund organisation – i balance - navigerer bedre under forandringer, stort arbejdspres og øget kompleksitet.

MENTAL SUNDHED

  • Hvordan skaber vi mental sundhed i vores arbejdsliv?


  • Hvad forårsager typisk ubalance og overbelastning i hjernen – og påvirker vores helbred, præstationer og relationer til andre mennesker?


  • Hvordan giver vi hjernen de bedste arbejdsbetingelser?


  • Hvordan finder du din personlige balance mellem drivkraft og restitution?

Opdagelser fra hjerneforskningen bliver mere og mere interessante at bringe i spil for ledere, der skal lede en organisation der navigerer i mange forandringer, et stort arbejdspres og øget kompleksitet. 


Har dine medarbejdere ikke tillid til dig som leder, er du på den. Hvorfor? Fordi én af dine vigtigste opgaver som leder er at udvikle dine medarbejdere. Er der mistillid i forholdet mellem leder og medarbejder, lukker de centre i hjernen ned, som ellers er åbne for indlæring.


Bliv klogere på hvordan indlæring, problemløsning, fokus og samarbejde hænger sammen med de mekanismer der er i hjernen. Hvad du som leder skal være særlig opmærksom på, for at fremme læring og undgå at "trigge" hjernens trusselssystem. Og få indblik i hvad der skal til for at give hjernen de bedste arbejdsbetingelser.

NEUROSCIENCE LEADERSHIP

  • Hvordan styrer hjernens forbindelser og hierarkier din adfærd?


  • Hvor stor påvirkning har tillid for medarbejdernes læring og samarbejdsevner? 


  • Hvilke typiske triggere aktiverer medarbejdernes trussels- og belønningssystem?


  • Hvordan giver vi hjernen de bedste arbejdsbetingelser?


Tør vi vise ægte autenticitet og sårbarhed, eksperimentere, måske fejle og lære nyt?


Fakta viser; at virksomheder har en lavere grad af psykologisk tryghed, end vi tror!


Det er en udfordring - fordi en lav grad af psykologisk tryghed i en organisation ikke blot forhindrer medarbejderne i at være engagerede, ansvarsfulde og autentiske - men også lægger låg på deres mod og lyst til at eksperimentere, tage chancer, være foretagsomme og innovative. Alle parametre, der er med til at øge en virksomheds performance og konkurrenceevne markant. Særligt relevant er det for videns-virksomheder.


For at styrke den psykologiske tryghed i organisationen, rettes fokus på at:

PSYKOLOGISK TRYGHED

  • Skabe plads til autenticitet, hvor man frit kan give udtryk for sin mening. Konstruktivt selvfølgelig - men også hvis meningen går mod strømmen.


  • Sætte et godt fundament for chancemod, som er vores evne til at få nye idéer, se nye sammenhænge, have gå på mod, prøve noget nyt af og være foretagsom.


  • Fremelske indre motivation, hvor vi bruger vores styrker, fejrer og deler vores succeser og lærer af vores fejl.
unsplash